Bekijk deze pagina op een groot scherm (desktop / tablet) om de berekeningstool te gebruiken.

Bereken je besparing

Bereken je besparing met onze tool en krijg inzicht in de energieprestatie van uw woning en de meest geschikte energiebesparende maatregelen.

Hoe werkt het?

Voer uw gegevens postcode en huisnummer in. In het overzicht van uw woning ziet u een daarbij behorend energielabel. Als uw woning al een officieel energielabel heeft dan is dit label al opgeslagen in uw woningdossier. Als u geen officieel energielabel heeft dan toont het woningdossier een indicatief energielabel voor uw woning op basis van algemene woninggegevens van het kadaster. Indien u in het verleden al maatregelen heeft uitgevoerd aan uw woning kunt u zelf de gegevens van uw woning aanpassen en daarmee het indicatieve energielabel van uw woning verbeteren.

Aan de hand van uw woninggegevens worden de meest geschikte energiebesparende maatregelen voor uw woning berekend. U krijgt inzicht in de kosten en de opbrengsten per jaar voor de door u gekozen maatregelen. U ziet gelijk wat het nieuwe energielabel wordt.

Met uw woningdossier kunt u offertes voor energiebesparende maatregelen aanvragen bij partners die zijn aangesloten bij Nul op de Meter.

Bij het onderdeel mijn verbruik kunt u uw elektriciteit, gas en waterverbruik vastleggen. Wanneer u zonnepanelen heeft dan kunt u ook de opbrengsten van uw zonnepanelen invoeren. Hiermee kunt u zien hoe hoog het verbruik is en of u meer of minder verbruikt dan gemiddeld.

Energie besparen is nu eenvoudig. Ontdek dat met enkele ingrepen er al veel voordeel behaald kan worden. Ga aan de slag! Energie besparen was nog nooit zo makkelijk.