Nul op de Meter feestelijk geopend!

Op zaterdag 10 juni was het zover, het openingsfeest Camminghaburen Nul op de Meter. Wethouder duurzaamheid Jan Atze Nicolai mocht de taart aansnijden waarna de plannen voor het verduurzamen van de wijk uit de doeken werden gedaan. We waren overweldigd door de ca. 150 bezoekers die langs zijn geweest. Daarbij hebben maar liefst 75 mensen interesse getoond in de workshop of een gratis offerte.

Plan van aanpak

Doordat we nu weten dat er veel interesse in de wijk is gaan wij hard aan de slag om inwoners van de wijk Camminghaburen zo goed mogelijk dienst te zijn. Mocht u nu al prangende vragen hebben omdat u op korte termijn wilt verduurzamen, neem dan contact met ons op. Dit kan via de mail of het contactformulier op de site. Dan proberen we je zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Energiecoaches gezocht!

Voor de overige geïnteresseerden zijn de voornemens vanaf september aan de slag te gaan. Hiervoor kunnen we alle hulp gebruiken. We zoeken vrijwilligers ter ondersteuning van het bestuur of als energiecoach. Energiecoaches gaan de wijk in om te informeren over de mogelijkheden voor verduurzaming. Als je je opgeeft voor energiecoach krijg je een training aangeboden door Ekwadraat die je alle noodzakelijke tools geeft om je wijkgenoten van goed advies te voorzien en daarnaast bouw je zelf nieuwe kennis op hoe je je eigen huis kan verduurzamen.

Hou deze website in de gaten voor de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes, en schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden.

Delen