Volop ontwikkeling

Eerder gaven we al aan dat we overweldigd zijn door het grote enthousiasme. Jullie enthousiasme geeft ons veel energie bij het verder verduurzamen van de wijk. Afgelopen weken zijn er dan ook een hoop zaken achter de schermen gebeurd.

Nieuwe energiecoaches en bestuursleden

Vorige week maandag is er een avond geweest waar gesproken is met geïnteresseerde bewoners die graag energiecoach of bestuurslid willen worden. Dit wordt nu concreet gemaakt en in de volgende nieuwsbrief hopen we deze enthousiastelingen aan jullie voor te kunnen stellen.

Training energiecoaches

De geïnteresseerde bewoners die graag als energiecoach de wijk in willen die ontvangen een 'train de trainer' opleiding van Ekwadraat. Deze training bestaat uit twee dagdelen die op woensdagmiddag 13 en 20 september plaatsvinden. Na de training gaan de nieuwe energiecoaches de wijk in om jou persoonlijk van verduurzamingsadvies te voorzien.

Geef je ook op als energiecoach of bestuurslid!

Workshop ROC Friese Poort

Op 27 juni was er een workshop 'Nul op de Meter, hoe doe ik dat?' in het Duurzaam Doen huis van de ROC Friese Poort. Lees hier het verslag van deze avond. Momenteel worden er weer twee avonden gepland in september en oktober zodat jij ook deze workshop kan volgen.

Aanmelden workshop

Help ons jou helpen!

Om zo snel en goed mogelijk iedereen te helpen bij het verduurzamen van de woning hebben we nog een aantal aanvullende gegevens nodig. Deze kan je invullen op de website van Nul op de Meter. Heb je spoed met het verduurzamen van je woning? Stuur dan een mail naar camminghaburen@nulopdemeter.eu en dan nemen we zo snel mogelijk contact met jou op.

Vul nu jouw aanvullende gegevens in

Contact

Als er ontwikkelingen zijn dan houden we je op de hoogte door middel van onze maandelijkse nieuwsbrief, Facebook en onze website. Mocht je al dringende vragen hebben of op korte termijn al willen verduurzamen, neem dan via de mail of het formulier op de website contact met ons op!

Delen